Prostituate prinse în flagrant de către poliţişti pe străzile din Lugoj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Redeşteptarea
Foto: Redeşteptarea

Sâmbătătă, la ora 10 dimineaţă, pe strada Caransebeşului, două prostituate stăteau pe marginea drumului încercând să-şi atragă clienţii dintre şoferii care intrau sau ieşeau din oraş. Poliţiştii lugojeni au trecut şi ei prin zonă şi le-au stricat planurile.

La vederea aparatului foto, una dintre prostituate a făcut scandal, susţinând că are copii acasă şi că ei nu trebuie să afle cu ce se ocupă, după care au început blestemele şi înjurăturile către reporterul aflat la faţa locului, după cum relatează Redeşteptarea.

Ambele prostituate s-au ales cu câte o amendă între 500 şi 1.500 de lei. Cel mai probabil, Primăria Lugoj nu va vedea nicun ban de pe amendă, având în vedere că persoana din Lugoj cu cele mai multe amenzi neplătite este o prostituată, conform sursei citate anterior.

"Persoana respectivă are 30 de procese verbale de constatare a contravenţiilor pentru atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte", se arată într-un comunicat al Primăriei Lugoj.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite