Aflaţi ce locuri de muncă sunt disponibile în judeţul Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Arhivă
Foto. Arhivă

Conform reprezentanţilor Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), până pe data de 26 septembrie în Timiş sunt disponibile 427 locuri de muncă. Cifra plasează judeţul pe locul cinci în ierarhia naţională, după Cluj - 1593, Iaşi - 828, Bucureşti - 697 şi Arad- 478 de locuri de muncă disponibile.

Puţine sunt locuri de muncă puse la dispoziţie de AJOFM în Timiş care să solicite candidaţi absolvenţi ai învăţământului superior. Spre exemplu, Flextronics are nevoie de doi analişti resurse umane, iar Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia copilului caută un asistent social nivel superior, aşa cum face şi Centrul de servicii sociale „Pentru voi“. Tot la categoria învăţământ superior se mai caută consultanţi în informatică, ingineri de sistem, ingineri mecanici sau electronişti.

Printre locurile de muncă în cazul cărora nu este necesară o pregătire în învăţământul superior se numără vânzător, ţesător, tâmplar, zugrav, ospătar, patiser, paznic, dulgher, cameristă sau cofetar. Puteţi citi întreaga listă cu locurile de muncă disponibile în judeţul Timiş pe site-ul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM).

De asemenea, vineri, 28 septembrie, în Timişoara şi în Lugoj va avea loc „Bursa locurilor de muncă“. În Timişoara evenimentul se va desfăşura în Casa Tineretului, în timp ce în Lugoj va avea loc la sediul AJOFM Timiş de pe strada Timişoarei. De altfel, bursa locurilor de muncă are loc vineri la nivelul tuturor agenţiilor judeţene din ţară.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite