Descoperire şocantă: oase de copil găsite în fundaţia unei case din Timiş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperirea s-a făcut în curtea unui imobil din localitatea Coşteiu, în cursul zilei de 8 octombrie. În timp ce efectuau lucrări la fundaţia casei, proprietarii au dat peste rămăşiţe dintr-un corp omenesc, cel mai probabil aprţinând unui nou născut. Acestea erau îngropate lângă fundaţia imobilului.

"Au apărut crăpături la peretele bucătăriei şi am săpat la baza acesteia pentru a-i întări fundaţia. Atunci, omul care lucra acolo a găsit scheletul, învelit într-o faţă de pernă. Craniul era normal, ca şi al unui nou născut. Ne-am speriat şi am chemat poliţia", a declarat, pentru Redeşteptarea, Mariana F., proprietara casei.

Poliţiştii criminalişti au adunat oasele găsite şi urmează să le trimită Institutului de Medicină Legală Timişoara pentru mai multe cercetări. " Scheletul pare să fie al unui copil. Conform procedurii, oasele vor fi ţinute pentru a se usca, după care vor fi depuse la medicină legală. În funcţie de rezultatele cercetărilor - dacă prezintă urme de violenţă sau alte concluzii se vor continua cercetările şi cel mai probabil vor fi chemate la audieri persoanele cărora le-a aparţinut imobilul înainte de vânzare", a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Actualii proprietari au cumpărat casa de la Coştei în urmă cu 9 ani, de la o familie care acum locuieşte în Portugalia. "Fostul proprietar a decedat, iar soţia sa locuieşte acum în Portugalia. Erau oameni destul de în vârstă. Nu ştim ce s-a întâmplat", mai spune proprietara. Între timp aceasta a chemat şi preotul din sat pentru a oficia o slujbă religioasă pentru sfinţirea casei, dar şi pentru sufletul copilului îngropat lângă zidurile imobilului, arată Redeşteptarea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite