Dan Negru: „Sunt stelist doar pentru că a existat în ’86 braţul lui Duckadam“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de televiziune originar din Timişoara se confesează pe blog, povestind că a devenit stelist datorită lui Duckadam şi mărturisind nostalgia care îl leagă de celebrul fotbalist care trecut recent printr-o operaţie dificilă.

Dan Negru spune că nu mai este pasionat de fotbal, dar adaugă că încă tresare când vine vorba de Steaua, mai ales datorită lui Duckadam. Vă prezentăm, mai jos, întreaga postare de pe blogul vedetei de televiziune.

„Mai bine de 9 ore a durat operaţia lui Duckadam... Chiar dacă mi-a trecut pasiunea pentru fotbal, tresar când vine vorba de Steaua şi asta datorită lui Helmuth Duckadam. Sunt stelist doar pentru că a existat în '86 braţul lui Duckadam... Dacă Steaua are acum cei mai numeroşi fani , i se datorează... Lui şi celor care atunci au ridicat Cupa Campionilor...

M-a amuzat cândva povestioara lui... La întoarcerea în ţară, Nicolae Ceauşescu i-a muştruluit pe stelişti că n-au câştigat în timp regulamentar meciul şi că din cauza prelungirilor românii au fost obosiţi la muncă a doua zi. Că nu şi-au dormit cele 8 ore regulamentare de somn.

Mai bine de 9 ore s-a odihnit inima lui Duckadam...“

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite