Cantorul ucigaş din Lugoj a fost condamnat la 13 ani de închisoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Ivaşcu, cantorul din Lugoj acuzat că şi-a ucis concubina cu 32 de ani mai tânără, din cauza geloziei, a fost judecat la „foc automat". Ivascu a fost condamnat de Tribunalul Timiş la 13 ani de închisoare. Sentinţa nu este definitivă.

Magistraţii Tribunalului Timiş l-au condamnat pe cantorul criminal din Lugoj după primul termen de judecată. În 19 septembrie, dosarul a fost înregistrat la Tribunal, o zi mai târziu a fost confirmat mandatul de arestare preventivă, iar ieri, judecătorul Anişoara Ţira a emis sentinţa prin care Ionel Ivascu a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel, la Curtea de Apel Timişoara, după cum arată Redeşteptarea.

Ionel Ivaşcu a şocat un oraş întreg după ce şi-a ucis concubina care a vrut să pună capăt relaţiei. Oribila crimă a avut loc în noaptea de 1 spre 2 iunie. Imediat după eveniment, criminalul a fost identificat şi reţinut de poliţişti. Ivaşcu şi-a recunoscut fapta fără să ezite, declarându-le poliţiştilor, cu ocazia reconstituirii, că a sugrumat-o pe tânăra de 24 de ani.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite