TIME OUT: Filme tari şi scurte la „TimiShort” în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul acestei săptămâni este dedicat filmelor documentare, dar şi de ficţiune, şi proiecţiilor ce urmează să fie premiate la a doua ediţie a "Timishort".  

Fără prea multe cuvinte, Festivalul Internaţional de Film „TimiShort" este un eveniment care te rupe de cotidian şi te poartă dincolo de documentare şi de frânturile de ficţiune imaginate de regizori noi, români şi străini. A doua ediţie, începută deja în stil mare, miercuri, se întinde de-a lungul întregului sfârşit de săptămână încercând să transforme Timişoara într-un oraş interesant din punct de vedere cinematografic. Juriul internaţional va avea de ales dintre creaţiile unor regizori la început de drum, dar şi dintre cele ale unor artişti deja premiaţi la alte festivaluri renumite în lumea cinematografiei. Proiecţiile filmului au loc în fiecare zi la Cinema Studio şi Timiş. Fiecare seară în cadrul festivalului este completată de petreceri incendiare.

Târg de îmbrăcăminte

Astăzi, în parcarea Billa din Circumvalaţiunii, se desfăşoară, într-un pavilion mobil, ediţia a VIII-a a Vest Fashion. La târgul internaţional se vor regăsi produse de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite