Problemele de greutate ale timișorenilor sunt tratate cu sport la Casa Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii din Timișoara care au probleme de greutate pot scăpa de kilogramele în plus la un curs gratuit oferit de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș. Împreună cu un instructor de arte marțiale, aceștia vor face un program de exerciții diversificat, în fiecare vineri seara, la Casa Tineretului.

Ideea cursului este un inedită, pentru că acesta vine în ajutorul persoanelor până în 30 de ani care cred că se confruntă cu probleme de greutate. "Oricine știe că are peste greutatea normală a corpului se poate înscrie. Nu o să slăbească săptămânal un anume număr de kilograme, ci noi vrem să îi încurajăm să facă mișcare", a spus Ildiko Iokai, instructor. Mai mult, celor care vor dori să participe la curs li s-a pregătit un program sportiv diversificat. "Vom facre diverse activitèài sportive ce conțin multe exerciții din mai multe domenii", a completat Ildiko Iokai.

Cursul urmează să aibe loc de la începutul lunii viitoare, în fiecare vineri seara, de la ora 19.00 la ora 20.30. Cei care vor să facă mișcare pentru a scăpa de kilogramele în plus trebuie să știe că există doar 30 de locuri disponibile la acest curs. Astfel, ei se pot înscrie până în 30 iunie la telefonul 0727.399.478, sau prin e-mail la ildiko2006@yahoo.com.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite