Gest disperat la un spital din Timişoara. Un pacient s-a aruncat de la etajul nouă! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 81 de ani era internat la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean din Timişoara şi s-a aruncat dintr-o baie aflată la ultimul etaj.

Bătrânul fusese internat de dimineaţă după ce făcuse o serie de analize care indicau că suferă de o tulburare de limbaj în urma unui infarct cerebral. Bărbatul trebuia să se odihnească în salon, urmând ca medicii să îl viziteze cât de curând şi să îi spună ce anume se poate face pentru însănătoşirea sa. Pacientul era însoţit de fiica lui. La un moment dat, bărbatul de 81 de ani a spus că merge până la baie, dar nu s-a mai întors.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Doar câteva saloane de la etajul nouă al Spitalului Judeţean din Timişoara sunt dotate cu gratii, dar geamurile spaţiilor sanitare nu sunt prevăzute cu nicio măsură de siguranţă. Astfel, bătrânul s-a aruncat în gol de la etajul nouă şi a căzut în faţa spitalului, gestul sinucigaş fiind văzut de o serie de pacienţi şi cadre medicale.

Impactul cu solul a fost devastator, bătrânul murind pe loc. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": FOTO Sinuciderile, cele mai triste ştiri care fac rating!

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite