O femeie din Timişoara s-a aruncat de la etajul şase UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au escaladat blocul pentru a pătrunde în apartamentul din care s-a aruncat femeia. Foto: Ştefan Both
Pompierii au escaladat blocul pentru a pătrunde în apartamentul din care s-a aruncat femeia. Foto: Ştefan Both

Din primele informaţii rezultă că femeia avea o vârstă cuprinsă între 40 şi 45 de ani. Ea şi-a piedut viaţa la impactul cu solul. În prezent, nu se cunosc cauzele sinuciderii.

UPDATE, ORA 15.25 Femeia s-a pensionat pe caz de boală, în urmă câţiva ani, atunci când a suferit un atac cerebral. Se pare că, înainte de a se îmbolnăvi, ea a lucrat în cadrul Primăriei Timişoara. Tatăl ei şi-a pierdut viaţa, în urmă cu şase ani, iar de atunci a locuit împreună cu mama ei. În apartament s-au găsit trei câini pentru care se caută în prezent un stăpân, până când mama femeii se va întoarce în ţară. Deocamdată, se caută o modalitate pentru ca aceasta să fie contactată în Grecia, acolo unde se află în concediu, fără să ştie ce s-a întâmplat cu fiica ei.

UPDATE, ORA 14.45 Tot vecinii spun că femeia era subingineră şi provenea dintr-o familie bună, mama ei fiind, de asemenea, intelectuală. Un alt vecin a mărturisit că în această dimineaţă, la ora 12.00, femeia era în viaţă, pentru că a intrat împreună cu ea în bloc. Se pare că sinuciderea a avut loc la câteva minute după ce timişoreanca şi-a plimbat câinele.

UPDATE, ORA 14.40 Vecinii femeii spun că aceasta era necăsătorită, locuia împreună cu mama ei şi era depresivă. În urmă cu câţiva ani, ar fi suferit un atac cerebral, din care însă şi-ar fi revenit complet. În urmă cu două zile, mama femeii a plecat în Grecia, în concediu, şi se află acolo şi în momentul de faţă. Femeia care şi-a luat viaţa ar fi trebuit să meargă şi ea cu mama ei în Grecia, dar s-a răzgândit şi nu a mai mers. 

Tragicul incident a avut loc în această dimineaţă. Femeia s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc aflat pe bulevardul Take Ionescu din Timişoara, chiar în apropierea Inspectoratului Judeţean de Poliţie. În prezent, pompierii încearcă să spargă uşa apartamentului pentru a vedea dacă femeia a lăsat în urma ei un bilet care să explice motivele sinuciderii.

Din primele date rezultă că ieri timişoreanca a fost împreună cu nişte prieteni la Giarmata, astăzi s-a întors, şi-a plimbat câinele, apoi s-a aruncat de la balconul propriului apartament, aflat la etajul şase al unui bloc turn. Mama femeii a plecat ieri în Grecia. 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite