UPDATE ora 14.00 O tânără de 17 ani s-a aruncat de la etajul patru al Căminului 23 din Complexul Studenţesc din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulia Bălan, de 17 ani, a încercat să îşi ia viaţa în această dimineaţă, aruncându-se de la etajul patru al unui cămin studenţesc. Primele cercetări au scos la iveală faptul că tânăra s-a certat cu mama ei înainte de a sări de la etaj.

UPDATE, ora 14.00

Iulia Bălan a fost mutată la secţia de Terapie Intensivă a Casei Austria. Medicii spun că starea ei de sănătate nu s-a schimbat şi că e nevoie de mai multe zile până când fata se va simţi mai bine.

UPDATE, ora 11.14:

Poliţiştii au început să facă cercetări pentru a vedea exact ce s-a întâmplat, dar din primele date se pare că fata a avut un conflict cu mama ei. „Tânara s-a aruncat de la etajul patru şi se pare că a avut o discuţie aprinsă cu mama sa. Acum este la Spitalul Judeţean unde i se face o analiză tomograf”, a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş. Tânăra locuia cu părinţii în căminul 23 din Compelxul Studenţesc. Ei sunt de origine din Arad, dar tatăl fetei predă la Universitatea Polithnica din Timişoara. Surse din apropierea familiei au spus că tânăra a mai încercat să se sinucidă cu pastile şi să-şi taie venele.

În stare gravă

Persoane care o cunosc pe tânără spun ca aceasta era o fată liniştită. Părinţii tinerei sunt cadre universitare. Fata se zbate acum între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean din Timişoara unde a fost transportată de urgenţă. Medicii au reuşit să o stabilizeze pe fată, iar tânăra se află acul la Terapie Intensivă.

Sinucidere la Politehnică

În urmă cu un an, un student al Universităţii de Vest din Timişoara s-a aruncat de la etajul opt al Universităţii Politehnica. Lucian Bartoş a hotărât să îşi pună capăt zilelor după ce a suferit o dramă în familie. Mama tânărului a murit într-un accident de maşină, în SUA, chiar cu câteva zile înainte de nunta unuia dintre fraţii lui Lucian. Drama l-a marcat pe băiat, care a devenit tot mai depresiv şi, potrivit unei prietene apropiate, acesta tânjea după singurătate. În liceu, Lucian Bartoş a fost un elev eminent, dar moartea mamei l-a marcat, afectându-i şi situaţia şcolară. VEZI AICI mai multe detalii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite