Profesorul de la Arhitectură implicat în scandalul pozelor indecente: „Am plătit nişte poliţe pentru că nu-i lăsam să copieze”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Capotescu
Valentin Capotescu

Valentin Capotescu, arhitectul care a apărut nud într-o serie de poze postate pe Facebook, a trecut peste scandal şi îşi vede de viaţă. Fostul colaborator al Facultăţii de Arhitectură este concentrat acum pe proiectele personale.

Scandalul fotografiilor indecente de la Arhitectură a fost lăsat în urmă de Valentin Capotescu, dascălul implicat. „N-a mai vorbit nimeni despre chestia asta, nu mai interesează pe nimeni, nimic. Pentru mine subiectul este încheiat". Cu toate acestea, situaţia nu a fost uşoară pentru dascăl. „Bineînţeles că nu mi-a fost uşor. Eu ţin capul sus pentru că nu am greşit cu nimic. Pozele nu au fost pe facebook-ul meu, nu sunt profesor şi nu sunt angajat al Politehnicii. Trei lucruri neadevărate spuse de un om care a vrut să stârnească scandal", a mărturisit arhitectul.

Scandal sexual cu poze indecente la Facultatea de Arhitectură din Timişoara

Valentin Capotescu crede şi acum că întreaga poveste a pornit de la studenţii săi care au vrut să-i joace o farsă. „Am plătit nişte poliţe pentru că nu-i lăsam să copieze. Am auzit de la alţi colegi ai mei că ăsta ar fi fost motivul pentru care a început totul. Eram denumit în anumite feluri de către studenţi. Îmi spuneau buldogul domnului profesor", a spus fostul profesor colaborator.

image

Tânărul îşi vede acum de treabă şi se pregăteşte să îşi lanseze cartea de 300 de pagini „Oraşul ideal. Influenţa arhitecturii militare asupra urbanismului". „Am alte priorităţi acum, trebuie să scriu cărţi. O să îmi lansez cartea, am alte lucruri pe cap Eu sunt un om modest. Ştiu să îmi văd lungul nasului. Pentru mine subiectul este încheiat.", a mai spus Capotescu.

Scandalul de la Arhitectură: Profesorul care a pozat nud are interdicţie la catedră după ce şi-a asumat fotografiile

Studentul care a preluat fotografiile în care Valentin Capotescu apărea nud pe Facebook spune că tot scandalul este o problemă a dascălului şi a conducerii universităţii. „Domnul trebuia să dea vina pe cineva şi i-a găsit pe studenţi. Am fost băgaţi la mijloc. Este problema lui şi a conducerii universităţii", a spus Bogdan Isopescu.

Explicaţia nudurilor de la Facultatea de Arhitectură din Timişoara: operă de artă

Reprezentanţii Facultăţii de Arhitectură din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara spun că subiectul fotografiilor indecente a fost dezbătut şi au fost trase concluzii. „Nu putem să luăm măsuri pentru că domnul nu era angajat. Nici anul trecut nu a avut contract de asociere cu noi şi nici anul acesta nu este. Am discutat şi am analizat situaţia, dar nu aveam ce măsuri să luăm pentru că domnul Capotescu nu este angajat", a spus Radu Radoslav , directorul Departamentului de Arhitectură.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite