„Savoart“, un festival al bunului gust şi al muzicii de calitate. Astăzi concertează Mircea Baniciu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, în Bastionul din Timişoara are loc un festival unde se vor regăsi nu doar pasionaţii de literatură, de teatru sau de muzică bună, ci şi toţi cei care doresc să guste un vin special sau o mâncare rafinată

Timişorenii care vor să combine băuturile nobile cu evenimentele culturale sunt aşteptaţi în acest weekend în Cetatea Bastion, la festivalul „Savoart“. Astăzi şi mâine au loc concerte, lansări de carte, expoziţii de pictură şi degustări de vin. Astăzi, de la ora 15.00, Teatrul Studenţesc Thespis prezintă spectacolul de improvizaţie „22“, dedicate memoriei eroilor Revoluţiei. Seara, de la ora 23.00, publicul este invitat la un concert Mircea Baniciu.

Duminică, pasionaţii de literatură pot participa la lansarea antologiei „Primul meu porno“, de la ora 13.00. Festivalul se va încheia cu un concert susţinut de formaţia Bega Blues Band, de la ora 18.00. Sâmbătă, preţul unui bilet la festival costă 20 de lei, în timp ce duminică timişorenii pot intra cu doar 15 lei. Organizatorii spun că participanţii sunt aşteptaţi să savureze un pahar de vin şi să guste din specialităţile culinare pregătite pentru ei.

Aflaţi AICI întregul program al festivalului!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite