Lovitură a Poliţiei Timiş. A reţinut o reţea organizată de hoţi de... oi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au fost reţinuţi
Hoţii au fost reţinuţi

Poliţiştii din Sânnicolau Mare au reuşit să reţină trei hoţi din localitatea Periam, care sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi, dar şi a unor infracţiuni cu violenţă.

Cei trei sunt învinuiţi că au furat de pe izlazul comunal din Periam nu mai puţin de 105 oi, pe care le-ar fi vândut în localităţile Haţeg, Giroc şi Bucovăţ. Ei au creat un prejudiciu total 45.000 de lei.

De asemenea, hoţii mai sunt suspectaţi că în perioada mai-iunie 2011 ar fi sustras mai multe porcine, unelte agricole precum şi un moped din locuinţele mai multor cetăţeni din comuna Periam, totodată fiind suspectaţi şi de incendierea a 3.000 de kilograme de lucernă.

"Persoanele în cauză au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sannicolau Mare cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii vor continua cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite