Festivalul internaţional de salsa s-a mutat în acest weekend pe ringul din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dansatori profesionişti de salsa îşi demonstrează calităţile la Timişoara
Dansatori profesionişti de salsa îşi demonstrează calităţile la Timişoara

Unul dintre evenimentele care promovează dansul a adus în oraşul de pe Bega dansatori cunoscuţi de salsa. Pentru câteva zile, aceştia vor încinge ringul de dans din Park Place şi, mai mult, vor da posibilitatea celor curioşi să înveţe  să se mişte pe ritmurile  muzicii.

Dependenţa de salsa este tratată zilele acestea în capitala Banatului. Cel mai important eveniment de dans dedicat acestui stil, Salsa Addicted Festival, a început aseară la Park Place şi va avea loc în fiecare seară până la finalul săptămânii, iar pasionaţii vor avea parte de petreceri incendiare şi workshopuri.

Mişcările dansatorilor profesionişti formate în şcoli de dans din ţări ca Olanda, Franţa, Serbia, India Statele Unite ale Americii, Cuba şi România vor impresiona timişorenii. La eveniment vor participa 18 instructori şi cinci dj în primă apariţie în România care vor anima cele peste 30 de ore de curs dedicate pasionaţilor de salsa. Petrecerile încep în fiecare seară de la ora 23.00, iar în fiecare zi a festivalului, la Casa Armatei, vor avea loc workshopurile.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite