UPDATE Accident teribil în Timiş: un şofer a rămas fără picior, iar o victimă e în comă. Cinci ambulanţe au intervenit! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane au ajuns pe patul de spital în stare gravă în urma unui accident produs pe şoseaua ce leagă Timişoara de Belgrad. Zeci de ţigani şi-au însoţit rudele la spital pentru a se asigura că medicii îşi vor face datoria şi le vor salva apropiaţii.

ORA 12.40

Bărbatul vinovat de accidentul de la Şag a murit pe patul de spital. "Pacientul a murit în această dimineaţă în urma unui stop cardio respirator. El a fost internat în comă la Casa Austria, dar rănile suferite în urma accidentului au fost extrem de serioase", a spus Liana Dacilescu, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean din Timişoara.

ORA 2.00

Accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marţi, în comuna Şag, chiar în centrul comunei. Cinci persoane au fost rănite după ce două maşini s-au lovit în plin. De vină pentru accident pare să fie şoferul care conducea un vehicul marca Fiat, cu numere de Italia, care a trecut peste linia continuă, a virat puternic la stânga şi a ajuns în faţa unui autoturism marca Opel.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

În urma impactului, unul dintre pasageri a fost aruncat prin parbriz la mai mulţi metri distanţă de maşină, în timp ce şoferul uneia dintre vehicule a ajuns captiv în maldărul de fier contorsionat. Tot în urma impactului, una dintre victime a rămas fără un picior. "Una dintre victimele care a fost transportată la Spitalul Judeţean este în stare critică. În total au fost cinci victime", a spus Gabriela Filip, medic UPU Timişoara.

image

CLICK AICI PENTRU A DOUA GALERIE FOTO

Trei dintre cele cinci victime sunt de etnie rromă, iar rudele lor au ajuns în scurt timp la locul accidentului, iar ulterior la Spitalul Judeţean, unde au încercat să pună presiune pe medici ca aceştia să le salveze apropiaţii.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": FOTO Alina Vidican Borcea şi cea mai penibilă nuntă din Balcani!

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite