GALERIE FOTO Roxana Ungureanu, în ipostaze sexy pe Facebook. Fostul Miss Playboy și-a postat o poză în care se sărută cu o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu își dezamăgește fanii și nici prietenii. Fosta Miss Playboy Roxana Ungureanu este foarte activă pe rețelele de socializare. Ea postează sfaturi, preferințe și chiar poze din viața ei pe Facebook, aproape zilnic. Ieri, „iepurașul" a încărcat o poză în care mimează pasional un sărut cu o femeie.

Fosta Miss Playboy este foarte activă pe rețelele de socializare online. Ea pune zilnic poze cu ea de prin cluburi și din viața de zi cu zi. Printre ultimele imagini încărcate pe Facebook de Roxana Ungureanu este o poză în care „iepurașul" mimează un sărut pasional cu o parteneră de dans. Când nu are timp să ajungă pe calculator, diva postează poze și mesaje de pe telefonul ei de fițe. Ba mai mult, Roxana are și câte un sfat înțelept pentru cei cu care întreține legătura pe Facebook.

image

 „Numai după invidia altora îţi dai seama de adevărata ta valoare", a mai postat vedeta pe pagina ei de Facebook.

image

Roxana (foto prima din stânga) este surprinsă numai cu fete în fotografiile postate pe Facebook. Niciun bărbat nu apare alături de frumoasa vedetă timișoreancă. Roxana Ungureanu a fost aleasă Miss Playboy în anul 2006.

VEDEŢI O GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU ROXANA UNGUREANU ÎN IPOSTAZE SEXI!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite