Universităţile de tradiţie din întreaga lume îşi racolează studenţii la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii din capitala Banatului, care sunt deja la facultate şi ar vrea să studieze în străinătate, sau cei care încă sunt în liceu şi caută universitatea cea mai bună pentru a-şi continua studiile au ocazia să participe la o nouă ediţie a Romanian International University Fair.

Mai citiţi şi:

RIUF: 150.000 de dolari, facultatea în SUA

RIUF este cel mai mare eveniment educaţional din ţară, la care participă universităţi îşi pot prezenta ofertele şi studenţii se pot  interesa direct de condţiile de studiu pe care acestea le oferă. Mai mult, cei care s-au hotărât să înveţe în Europa sau America,  pot participa la "Spot Admissions", care nu sunt altceva decât o serie de interviuri. În urma acestror interviuri susţinute de studenţii care prezintă documentaţia minimală, formularul de aplicare, un eseu personal al candidatului, foaia matricolă a acestuia şi o scrisoare de recomandare, vor afla pe loc dacă sunt admişi sau dacă vor mai aştepta un an ca să studieze în străinătate.

La târgul educaţional de anul acesta participă aproape 40 de instituţii din România, dar şi din 12 alte ţări printre care şi Danemarca, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Spania, Austria, Germania, Franţa. Evenimentul are loc la Hotel Timişoara, în centrul oraşului, începând cu ora 10.00.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite