Revelioane fierbinţi petrecute în locuri exotice. Cât costă vacanţele calde în toiul iernii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O vacanţă în Malta costă în jur de 500 de euro
O vacanţă în Malta costă în jur de 500 de euro

Excursiile în ţările calde sunt din ce în ce mai căutate de bănăţenii care nu vor să treacă în noul an în frig şi zăpadă. Agenţii de turism din Timişoara au scos la vedere cele mai avantajoase oferte de vacanţă la cald, în plin sezon rece.

Interesul clienţilor din regiune pentru astfel de concedii este din ce în ce mai mare şi datorită ofertelor cu care vin hotelierii de dincolo.

Oferte la cald

O vacanţă de o săptămână pe plajele din Malta costă aproximativ 500 de euro cu toate taxele incluse. „Au apărut şi ofertele last minute în Portugalia, la Madeira. În ceea ce priveşte preţul, Malta a scăzut, dar Madeira este o destinaţie destul de scumpă în tot timpul anului", a spus Laura Bălulescu, reprezentantă a unei agenţii de turism. Pentru concediul în Portugalia, bănăţenii trebuie să scoată din portofele aproximativ 800 de euro. Republica Dominicană, Kenia şi Tanzania sunt şi ele destinaţii atrăgătoare pentru cei care vor să fugă de frig. „Am avut last minute-uri pe destinaţii care dezvoltă un interes tot mai mare pentru români, care atunci când aud de oferte speciale sunt intersaţi. Lumea se orientează tot mai mult spre ţările calde decât spre cele reci", a mai spus Laura Bălulescu. O astfel de vacanţă costă între 1.400 şi 1.700 de euro. 

Vezi ce oferte au agenţiile timişorene:

Ra Turism

Last Minute Revelion Madeira, Portugalia: de la 359 de euro pentru 7 nopţi cazare la vilă, transport şi mic dejun, cu plecare din Viena

Last Minute Revelion Mombasa, Kenia: de la 874 de euro pentru 7 nopţi de cazare, all inclusive

Mareea

Revelion Praga-Viena (autocar): 375 eur/persoana, 6 cazari cu mic dejun

Revelion Elveţia-Bavaria(autocar): 565 eur/persoana, 9 cazari cu mic dejun

Eximtur

Revelion Vietnam - Cambodgia : 995 EURO plus 2320 USD - loc in camera dubla, pentru 12 nopţi în hotel de patru sau cinci stele, transport , cina de Revelion.

Revelion Caribian - Republica Dominicană şi Cuba: 2.460 EUR plus 770 USD - loc in camera dubla, pentru pentru 12 nopţi în hotel de patru sau cinci stele, transport , cina de Revelion.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite