Aşteptăm tramvaiul pe internet. Vezi cine te ajută să ajungi la destinaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În staţiile de tramvai şi troleu  din zonele Gara de Nord, Piaţa Libertăţii, Torontalului, Calea Buziaşului AEM, Traian Grozăvescu din spatele Poştei Mari, Piaţa 700 şi Bulevardul Sudului, aşteptarea mijloacelor de transport în comun va fi mai uşoară, pentru că de acum, timişorenii au acces la internet gratuit.

Fie că intră de pe un aparat de telefonie mobilă  sau laptop, călătorul se poate conecta la internet dacă nu pentru a omorî timpul, pentru a afla cu ce poate ajunge mai repede la destinaţie. Odată cu lansarea reţelei wireless, Primăria în parteneriat cu Asociaţia Timişoara.ro şi RATT a dat în folosinţă şi portalul www.tplm.ro, unde călătorul poate afla cum să ajungă dintr-o parte în alta a oraşului, folosind un mijloc de transport în comun. Introducând numele zonei în care se află şi pe cel al zonei în care vrea să ajungă, programul afişează pe o hartă opţiunile pe care acesta le are în materie de staţii şi linii de tramvai, troleu sau autobuz.

Celor şapte staţii care beneficiază de conexiune gratuită la internet, le urmează încă şapte,potrivit reprezentanţilor municipalităţii.  În plus, fiindcă este vorba de o reţea nou introdusă, încă s emai fac îmbunătăâiri şi probe tehnice. Proiectul este realizat de Primăria Municipiuli Timişoara şi face parte din proiectul PIMMS Transfer, proiect care a asigurat şi fondurile necesare acestor realizări

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite