Comisia Europeană a tras un semnal de alarmă în privinţa poluării din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Timişoarei şi ai localităţilor din judeţ se vor întâlni astăzi în sala de conferinţe a Instituţiei Prefectului pentru a discuta despre gradul ridicat de poluare a aerului din Timiş. Comisia Europeană a atras deja atenţia edililor din acest motiv.

În oraşul de pe Bega  aerul este din ce în ce mai poluat şi situaţia se înrăutăţeşte, valorile limită la pulberi fiind deja depăşite.  Comisia Europeană a iniţiat procedura de infringement, adică  a atenţionat deja reprezentanţii regionali. Astfel că, toţi cei implicaţi în Programul Integrat de Gestionare a Calității Aerului la nivelul județului Timiș vor fi prezenţi la marea adunare pentru a stabili cum vor putea pune în aplicare paşii proiectului la care s-au înhămat.

La întâlnirea care are loc astăzi vor lua parte reprezentanţi ai municipalităţii dar şi ai Registrului Auto Român, ai Direcţiei de Sănătate Publică, ai Inspectoratului de Stat în Construcţii Timiş, dar şi cei de la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Timiș, Agenția Regională pentru Protecția Mediului Timișoara şi primar ai localităţilor din imediata apropiere.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite