Beţi şi fără permis: şoferi timişeni prinşi cu alcool în sânge. Recordul alcoolemiei de noaptea trecută: 1,10!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Zoltan Kiraly
FOTO: Zoltan Kiraly

Tânăr, pasionat de plimbări nocturne cu maşina şi de alcool - cam aşa arată portretul-robot al şoferului cel mai des amendat de poliţişti, în trafic. Noaptea trecută, câţiva conducători auto au fost prinşi de agenţi cu o concentraţie mare de alcool în sânge.

Primul şofer depistat de poliţişti are 22 de ani şi a fost oprit, în jurul orei 1.00, pe strada Huniade. Testat cu alcooltestul, acesta avea 0,44 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe lângă asta, poliţiştii au descoperit că tânărul avea şi permisul de conducere suspendat.

La scurt timp, în Buziaş, un alt tânăr de 22 de ani, a trebuit să sufle în fiolă. După ce l-au oprit, agenţii au simţit un puternic iz de alcool, iar testul le-a confirmat bănuielile: timişoreanul avea 0,71 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Recordul nopţii trecute îi aparţine însă unui mehedinţean de 23 de ani. Valoarea înregistrată de alcooltest după ce acesta a suflat a ajuns la 1,10 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Spre dimineaţă, alţi doi şoferi beţi au fost depistaţi de poliţişti la Gătaia. „Toţi şoferii depistaţi băuţi la volan au fost conduşi la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiindu-le întocmite dosare penale pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală", au precizat reprezentanţii IPJ Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite