Dosare penale pe bandă rulantă pentru beţivanii de pe şoselele timişorene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei timişoreni au rămas fără permis de conducere şi s-au ales cu dosar penal, azi noapte, la Timişoara. Cei trei au fost duşi la Spitalul Judeţean, unde le-au fost recoltate probe de sânge pentru a le fi stabilită alcolemia. Un alt şofer s-a ales cu dosar penal pentru că a condus deşi avea permisul suspendat.

Noaptea trecută a fost una plină pentru poliţiştii timişoreni. Aceştia au stat cu ochii pe şoferii care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Trei persoane au fost sancţionate de oamenii legii pentru că erau sub influenţa alcoolului. Primul şofer, un tânăr de doar 19 ani, a fost oprit de poliţişti chiar în centrul oraşului. Aparatul alcooltest a indicat 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul, la fel ca ceilaţi şoferi băuţi care au circulat ieri noaptea prin oraş şi au fost traşi pe dreapta de oamenii legii, a fost transportat la Spitalul Judeţean unde i-au fost prelevate probe de sânge. Conducătorii auto au rămas fără permis şi s-au ales şi cu dosare penale.

Un alt tânăr de 25 de ani a circulat liniştit cu maşina în zona centrală a oraşului chiar dacă avea permisul suspendat pentru o perioadă de 60 de zile. Şi el s-a ales cu dosar penal.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite