VIDEO Timişorean acuzat de crimă în Italia. Şi-a ucis victima pentru un ceas şi 20 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii timişeni au depistat şi reţinut o persoană urmărită pentru comiterea unui omor. Bărbatul era căutat prin mandat european, după ce a jefuit o persoană, iar ulterior aceasta a decedat.

Criminalul a fost reţinut în această dimineaţă. Cătălin Iulian, în vârstă de 32 de ani, din Timişoara, avea eliberat pe numele lui un mandat european de arestare emis de organele judiciare din Italia, el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor şi tâlhărie.

În fapt, în cursul anului 2009, acesta împreună cu alte două persoane a pătruns în locuinţa unei persoane în vârstă, în apropierea oraşului Padova din Italia, unde după ce au agresat victima, aceasta a decedat. La plecare din locuinţă, hoţii au plecat din locuinţa mortului cu 20 de euro şi un ceas!

"Cătălin Iulian a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş în vederea predării acestuia autorităţilor italiene, pentru continuarea cercetărilor", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Săracul Ilie Năstase...

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite