Traficanţi de ţigări forţaţi de poliţiştii de frontieră să îşi abandoneze marfa pe câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi traficanţi de ţigări şi-au abandonat marfa în apropiere de graniţa cu Serbia. Un singur suspect a fost prins, dar acesta a declarat că era la pescuit. El a fost nevoit să aleagă infracţiunea pentru care i se va întocmi dosar penal: contrabandă sau încălcarea prohibiţiei.

Întâmplarea a avut loc în plină noaptea, în apropiere de graniţa cu Serbia. Oamenii legii au observatau observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, la câţiva zeci de metri de frontiera cu Serbia, pe teritoriul ţării noastre, patru persoane care transportau mai multe colete voluminoase. Până când poliţiştii de frontieră i-au somat pe suspecţi, aceştia au avut timp să îşi abandoneze marfa în câmp şi să fugă.

În total, trei persoane au reuşit să se facă nevăzute, profitând de întuneric şi de configuraţia terenului, a patra persoană fiind reţinută pentru audieri. Poliţişti au găsit abandonate în câmp şase bagaje care conţineau 4.500 pachete cu ţigări, având aplicat marcaj fiscal sârbesc, valoare produselor fiind de aproximativ 18.000 de lei. Persoana condusă la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, Alexandru S., în vârstă de 32 de ani, din Deta, a declarat că nu are nicio legătură cu ţigările, el aflându-se la pescuit, deşi este prohibiţie.

"Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat întreaga cantitate de ţigări în vederea confiscării întocmind în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă", a spus Mihaela Marcoff, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei de Frontieră Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite