Dusan Uhrin Jr., fostul antrenor al lui Poli, a revenit la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dusan Uhrin Jr. s-a simţit foarte bine la Poli
Dusan Uhrin Jr. s-a simţit foarte bine la Poli

Fostul antrenor de la Poli se află în aceste zile în oraşul de pe Bega, însă într-o vizită privată. Conducerea clubului alb-violet l-a invitat la meciul din Cupa României cu Voinţa Sibiu, programat în această seară.

Dusan Uhrin Jr. a rămas unul dintre cei mai iubiţi antrenori ai Politehnicii Timişoara în ultimii ani, iar cehul se simte şi el foarte bine în Banat. Aflat ultima oară pe banca ciprioţilor de la AEL Limassol, tehnicianul a revenit la Timişoara pentru a-şi revedea prietenii români.

L-am rugat pe Dani Stanciu să-l invite la meciul cu Voinţa. Ştim că a venit într-o vizită particulară, aşa că nu vrem să insistăm, însă ne-ar face plăcere să-l vedem la stadion. Dusan Uhrin Jr. este un prieten al clubului nostru şi mă bucur să-l văd că revine la Timişoara. Nu cred că e cazul pentru Contra să-i ceară sfatul însă, de ce nu, s-ar putea întâlni pentru o discuţie. Breasla antrenorilor este una foarte unită, şi cred că este posibil ca ei doi să meargă undeva la masă şi să discute despre fotbal, despre Poli”, a spus Marian Iancu la emisiunea „Fotbal alb-violet” de la Analog TV.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite