Fotbaliștii de Poli se pregătesc pentru matineu în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii alb-violeți vor pleca marți la Gyula, localitatea binecunoscută timișorenilor pentru ștrandul de acolo, pentru al trelea cantonament din această vară. Echipa va fi condusă de Vali Velcea, cel mai probabil antrenorul echipei și pentru Divizia B.

Chiar dacă au efectuat în această vară două cantonamente tari la Debrecen (Ungaria) și Saalfelden (Austria), fotbaliștii de la Poli vor mai avea parte de un stagiu de pregătire.

Fostul tehnician, Dușan Uhrin jr., a pregătit echipa să atingă potențialul dorit de el la startul Ligii I, care a început săptămâna trecută, însă până la startul ligii secunde au mai rămas trei săptămâni, astfel că programul jucătorilor a fost dat peste cap. Necesitatea unui nou cantonament a fost pus și pe seama faptului că în actuala echipa alb-violetă au apărut mulți jucători noi, care nu au fost în primele cantonamente.

Iosif Rotariu și Daniel Stanciu au plecat în Ungaria, la Gyula, pentru a rezolva problemele legate de cazare și de antrenament.

Deocamdată nu știm nici câte zile vom pleca la Gyula, nici programul. Acum sunt plecați la Gyula, Iosif Rotariu și Daniel Stanciu, pentru a pune la punct toate aceste lucruri”, a declarat Levente Balint, purtătorul de cuvânt al clubului Poli.

Iosif Rotariu a mai fost în cantonament la Gyula pe când antrena echipa satelit Poli II și s-a arătat mulțumit de condițiile pe care le-a găsit în orașul cunoscut de timișoreni pentru ștrandul său.

În alte ordine de idei, Valentin Velcea, cel carea a condus echipa și în meciul amical cu Național Sebiș (3-1), este foarte probabil cel care va antrena Poli și în Divizia B.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite