Poli se subţiează: Bourceanu şi Nikolici au ajuns la Steaua, Pantilimon pleacă la Udinese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hemoragia la echipa timişoreană continuă. Alexanru Bourceanu şi Stefan Nikolici şi-au făcut bagajele pentru Steaua, Costel Pantilimon pleacă în Italia, la Udinese. Antrenorul Duşan Uhrin jr. este şi el pe picior de plecare.

Alexandru Bourceanu se va transfera definitiv pentru o sumă de aproximativ 700.000 de euro, în timp ce muntenegreanul Nikolic va fi împrumutat timp de un an, cu opţiune de cumpărare pentru o sumă de circa un milion de euro  “Din sumele încasate, clubul îşi va plăti cheltuilelile de funcţionare, în special datoriile curente la bugetul statului”, informează site-ul oficial al clubului Poli.

În continuare, sunt negocieri deschise pentru transferul portarului Costel Pantilimon, clubul preconizând ca din această tranzacţie să-şi echilibreze bugetul de venituri şi cheltuieli. Pantilimon ar putea ajunge zilele acestea în Italia, la Udinese. Fotbalistul s-a înţeles cu echipa italiană, mai rămânând ca şi cluburile să cadă la un acord.

În această săptămână se aşteaptă şi anunţul prin care Duşan Uhrin jr. îşi va lua rămas bun de la Poli. Tehnicianul ceh a decis să părăsească Timişoara. Acesta aşteaptă o întâlnire cu Marian Iancu, pe care îl va anunţa de decizia luată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite