Poli a încheiat cantonamentul din Austria cu o miuță în fața unei echipe din campionatul regional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenament Poli
Antrenament Poli

Alb-violeții au învins SV Bischofshofen cu 9-0. Au marcat câte trei goluri Goga și Axente. Celelalte reușite le aprțin lui Ricketts, Popa și Popovici. De astăzi, fotbaliștii de la Poli revin la Timișoara.

Poli Timișoara ar fi trebuit să joace ultimul meci din cantonamentul din Austria cu campioana Albaniei, Skenderbeu, însă până la urmă au fost nevoiți să se mulțumească cu adversar foarte modest. Elevii lui Dușan Uhrin jr. au întâlnit echipa SV Bischofshofen, care evoluează în campionatul regiunii Salzburg, unde ocupă un loc codaș.

Iată echipa de start: Pantilimon, Luchin, Scutaru, Ghionea, Sepsi, Ricketts, Poparadu, Tameş, Curtean, Nikolic, Goga.

Gazdele au primit numai puțin de nouă goluri din partea bănățenilor. Seria golurilor a fost deschisî de Ricketts în minutul 7. Axente a marcat trei goluri în minutele 22, 39, 87, Goga a reușit și el un hattrick, înscriind în minutele 25, 55 și 60. Au mai înscris câte un gol  Popa (min 70) și Popovici (min 84).

Alb-violeții au încheiat cantonamentul din Alpii Austrieci, iar de astăzi urmează să revină la Timișoara, pentru a continua pregătirile pe baza sportivă „Dan Păltinișanu”, în așteptarea veștilor de la TAS cu privire la liga în care vor evolua în noul sezon.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite