Poli Timişoara a fost învinsă de campioana Macedoniei, Skendija Tetovo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alb-violeţii au pierdut cu 2-3 penultimul meci din cantonamentul de la Saalfelden, în fața echipei FC Skendija Tetovo. Pentru alb-violeți au marcat Nikolici și Curtean, iar pentru macedonieni Hasani a reușit un hattrick.

FC Skendija Tetovo este campioana macedoniei din ultimul sezon, iar în preliminariile Ligii Campionilor îi va avea ca adversari pe cei de la Partizan Beograd. Skendija este o formație înființată în 1979 de albanezii din Tetovo, iar lotul actual este alcătuit în mare parte tot de albanezii din Macedonia. În echipă figurează și un fotbalist din Republica Kosovo.

Cel mai bun jucător de la FC Skendija, Ferhan Hasani, a fost și nașul celor de la Poli. Jucătorul dorit de cluburi mari din Germania și Croația, a marcat de trei ori în poarta alb-violeților, în minutele 10, 45 (din penalty) și 56. Pentru Poli au marcat Nikolici (min.30) și Curtean (min.80).

Iată echipa de start trimisă în teren de Dușan Uhrin jr.: Pantilimon, Matei, Scutaru, Mera, Sepsi, Ricketts, Zaluschi, Pătraş, Rocha, Axente, Nikolic.

Ultima partidă de verificare din stagiul austriac va fi joi, 7 iulie, de la ora 19,00, ora României, la Bischofshofen. Adversarul Politehnicii va fi campioana Albaniei, Skenderbeu.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite