Marian Iancu: "E vina lor că au sărbătorit câştigarea campionatului. Divinitatea le va infirma sau le va confirma această bucurie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorii clubului Poli se agaţă cu disperare de decizia TAS privind reprogramarea meciului Pandurii – Oţelul. Fotbaliştii alb-violeţi se pregătesc acum pentru meciul din ultima etapă cu Dinamo, de sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

Oficialii clubului Poli Timişoara încă mai speră în minuni, chiar dacă cei de la Oţelul Galaţi ai sărbătorit deja câştigarea campionatului după meciul câştigat împotriva alb-violeţilor, cu 2-1. Marian Iancu, patronul echipei bănăţene şi tehnicianul Duşan Uhrin jr. se agaţă cu disperare de dicizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane, care va decide în aceste zile dacă meciul Pandurii Tg. Jiu – Oţelul Galaţi se va rejuca sau nu.

“Oţelul mai are de jucat cu Astra și Pandurii. Va merita să fie campioană doar dacă va învinge în aceste două meciuri. E normal ca toate partidele să se joace pe teren. Cred că România e singura țară unde un joc e decis la masa verde din cauza unei datorii”, a declarat Dusan Uhrin jr. după meci, inflamând spiritele în rândul gălăţenilor. “Suntem campioni şi dacă trebui să jucăm cu Pandurii. Nu mai am nicio emoţie”, a răspuns Dorinel Munteanu.

“E treaba lor că s-au bucurat”


Marian Iancu este convins că TAS, acolo unde timişorenii au câştigat procesul pentru palmares, va anunţa dacă se va reprograma meciul Pandurii Tg.Jiu – Oţelul Galaţi. “Aștept acum să văd ce va spune regulamentul. E vina gălăţenilor că au sărbătorit deja câştigarea campionatului. Divinitatea le va infirma sau le va confirma această bucurie. În ceea ce privește meciul Oțelului cu Astra, pot să spun că îl cunosc pe Niculae, e un om de afaceri serios, și n-am de ce să cred că această partidă nu se va juca corect”, a declarat Marian Iancu.

Nu suntem pregătiţi pentru rejucare


Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că dacă TAS va decide reporgramarea, meciului Pandurii- Oţelul va trebui programat cât mai urgent, deşi nimeni nu este pregătit pentru acest lucru. “După regulamentul nostru nu se poate schimba nimic, după al celor de la TAS se poate întâmpla orice. În momentul de faţă nu suntem pregătiţi pentru o eventuală jucare a meciului Pandurii - Oţelul, dar se poate organiza rapid”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP TV.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite