Piața Operei după Revelion: vezi ce au lăsat petrecăreții în urma lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmele distracției de aseară din Piața Operei din Timișoara au putut fi văzute chiar și astăzi după amiaza. Timișorenii care au sărbătorit intrarea în noul an în fața Operei au lăsat în urmă sticle sparte, pahare de plastic, baterii și hărtii colorate.

Centrul și străzile orașului au fost pustii astăzi. Puținii timișoreni care au înfruntat frigul din prima zi a anului și au traversat Piața Victoriei în plimbare au putut vedea exact cât de bine s-au simțit cei care s-au distrat în fața Operei noaptea trecută.  

 

image
image

Sticle de șampanie ascunse pe la colțuri, cioburi pe ici pe colo sau pahare de plastic acoperite de zăpadă, toate sunt mărturii ale unei petreceri pe cinste. Puținele cioburi care au rămas în urma petrecăreților din Piața Victoriei nu se pot compara cu mulțimea de gunoaie de pe străzile lăturalnice, uitate de cei care se ocupă de curățenia orașului și ignorate de trecători.

  

image
image

Pervazele ferestrelor clădirii Operei din Timișoara au servit drept bar pentru petrecăreți care și-au abandonat paharele și sticlele de șampanie acolo.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite