Poligloţi la grădiniţă: lecţii de limbi străine în aer liber pentru micuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un proiect european la care a aderat şi Timişoara îşi propune să scoată în evidenţă beneficiile învăţării limbilor străine de la vârste fragede.

Astfel, începând de mâine, Piaţa Unirii din Timişoara va fi cadrul unor evenimente şi acţiuni care să crească nivelul de conştientizare a copiilor şi a părinţilor asupra importanţei cunoaşterii limbilor străine. Vineri, de la ora 16.00, picii care se vor aduna în Piaţa Unirii vor avea parte de o scenetă interactivă în care cei mici vor folosi câteva cuvinte noi împreună cu un personaj ales de ei. Apoi, va urma un atelier de pictură şi un atelier de spus poveşti, copiii având ocazia să înveţe şi alte cuvinte noi în limbi străine. În timp ce cei mai mici vor învăţa cântelecel în limbi străine şi se vor juca, părinţii vor fi informaţi despre importanţa limbilor străine. Distracţia şi lecţiile interactive se vor întinde pâna la ora 19.00.

Sâmbătă, distracţia începe de dimineaţă cu un spectacol interactiv în mai multe limbi. Va urma apoi un teatru de păpuşi în mai multe limbi şi activităţi de învăţare care au avut loc şi cu o zi înainte. În plus, organizatorii au pus la cale un concurs de scrable pe echipe în limbile română, germană, maghiară şi engleză de la ora 16.00, urmat de finală şi de premierea câştigătorilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite