EXCLUSIV Pe urmele escrocilor care l-au lăsat fără casă pe bătrânul din pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Curţii de Apel îi caută pe cei care l-au înşelat pe Octavian Dumitrescu. Cheia în acest dosar poate fi Clementie Flutur, fostul concubin al unei femei sărace din Cernăteaz. Poliţia este pe urmele bărbatului, fost puşcăriaş.

Octavian Dumitrescu, în vărstă de 62 de ani, a rămas fără nimic şi a ajuns să doarmă în pădure după ce în 2005 câţiva escroci, încurajaţi de justiţia oarbă, i-au furat apartamentul cu acte false, aruncându-l în stradă.

 Bătrânul povesteşte că drama sa a început în momentul în care s-a întâlnit cu Clementie Flutur într-o piaţă din Timişoara. „Este din acelaşi sat din Moldova cu mine. M-a rugat să îl primesc câteva zile la mine pentru că s-a certat cu nevastă-sa”, a declarat, pentru Adevărul, Octavian Dumitrescu.

Harap-Alb şi bătaia

Acesta a mai povestit că, între timp, Flutur s-a împăcat cu concubina, dar a insistat să-l primească în locul său pe un anume Gigi, cunoştinţă de-a sa. Dumitrescu a cedat rugăminţilor şi l-a primit pe Gigi.

Necunoscutul a mai adus în apartament două persoane, care se recomandau soţii Lăcătuşu. Plecat o perioadă în Moldova, bătrânul s-a văzut la întoarcere fără apartamentul pe care escrocii îl luaseră falsificându-i buletinul. Anchetatorii cred că Flutur poate fi cheia care va dezlega misterul acestui caz în care sunt cercetaţi inclusiv judecători de la Tribunalul Timiş şi notarul Carmen Rădulescu.

Flutur, un fost puşcăriaş

Fosta concubină a lui Clementie Flutur, Iuliana, locuieşte în satul timişean Cernăteaz, într-o casă sărăcăcioasă. Femeia a rupt relaţiile cu bărbatul încă de acum câţiva ani. Vecinii Iulianei au povestit că Flutur era de o violenţă extremă. „O bătea de o învineţea. Au avut multe scandaluri. Era înalt, cărunt. I se zicea Harap-Alb. E zidar de meserie”, a povestit Puşa Vetişan, o vecină a femeii.
Potrivit cazierului judiciar, Clementie Flutur a avut mai multe condamnări pentru tentativă de omor, furt şi fals în înscrisuri oficiale.

Poliţia îl caută pe Flutur

Oamenii legii din tot judeţul au fost puşi în alertă pentru a-l găsi pe Clementie Flutur, bărbatul de la care a pornit coşmarul bătrânului Octavian Dumitrescu. Potrivit unor surse din poliţie, fosta concubină a bărbatului a mărturisit că ultima dată l-a văzut pe Clementie în zona localităţii Dumbrăviţa. Cei care pot oferi detalii despre Flutur sunt rugaţi să sune de urgenţă la 112.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite