În weekend, Timişoara are magnet la muzică şi artişti internaţionali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul săptămânii înseamnă începutul unei serii lungi de seri cu petreceri şi concerte. Cluburile timişorene au început marea întrecere de seri tematice.

Weekendul începe devreme pentru iubitorii de muzici şi seri tematice, de aceea barul Temnos intră în forţă cu o petrecere Metal, încă de la ora 20:00.

În acelaşi timp, proiectul Anonim TM pune presiune pe cafeneaua D'arc prin evenimentul intitulat TM Pressure. Weekendul fetelor începe de la ora 21, conform orei propuse de Club 30, care găzduieşte „Girls weekends party".

Cei care gustă stilul reggae vor fi gata să scoată din buzunare 10 lei, la intrarea în Setup Venue, pentru a-l vedea pe reprezentantul ungur al genului muzical, Gregory G.Ras, alături de artiştii reggae locali - One Lion şi Megga Dillah. Petrecerea timpului pe ritmuri reggae începe la ora 22:00, cu muzica lui Larry Bwoy. Tot el va asigura şi afterparty-ul.

Talente brit şi locale

Tot de la ora 22:00 are loc o petrecere britanică în barul proaspăt redeschis - Manufactura. De acolo vor răsuna melodii fredonate cu accent de către cei de la Kasabian, Jet, The Subways, The Verve, Pukp, Oasis, Kaiser Chiefs sau chiar Amy Winehouse.

În Jazz Office, intrarea este liberă la concertul celor ce se recomandă drept "Mario & The Teachers". Mario Florescu, percuţie, Cristian Petica, saxofon şi Radu Rotaru de la claviaturi au invitat o voce specială, anume pe cea a Claudiei Iuga. Ei concertează tot de la ora 22:00, piese în genul etno-jazz.

 Cei cu chef de concert, se pot bucura de întoarcerea acasă, pe scena timişoreană, a băieţilor de la The: Egocentrics. Se întâmplă în Daos, de la ora 22:00, iar preţul unui bilet este de 15 lei.

Direcţia 5 cântă în redeschiderea sezonului la Scottish Pub, de la ora 22:00, iar intrarea este gratuită.

Sămbăta, distracţia începe la soare

Petrecerile se ţin lanţ şi sâmbătă, când organizatorii ciclului de evenimente semnate "NightLong Sub Pod", de la terasa D'arc, îşi iau un rămas bun lung de zece ore, cu petrecerea ce începe de la 14:00 şi se prelungeşte până la miezul nopţii. Invitaţii evenimetului sunt NTFO, Dargo, ProzaK, Bogdan Lazăr şi Victor Chelu.

Aniversare cu dj

 Steup Venue sărbătoreşte a 50-a zi de naştere a lui Zsolt Palotai, ungurul care scrie istoria muzicii şi culturii electronice urbane din spatele platanelor. Evenimentul începe de la ora 22:00, iar Mighty Boogie, Some şi Bibanu vor fi prezenţi cu dubstep şi reggae, electro breaks şi drum&bass, împreună cu efectele vizuale asigurate de U8. Preţul biletului este de 10 lei.

Jazz Office organizează evenimentul "Gheorghe Fikl&Frineds", de la ora 21:30, în timp ce seara fetelor continuă la Club 30. Petreceri promit şi Happy şi D'arcClub, de la 22:00, iar Fratelli îl are ca invitat pe DJ Johhny, de la ora 23:00.    

"Gods of Rock" este deviza celor de la Daos, care continuă tradiţia serilor rock, de la ora 21:00.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite