Mii de timişoreni au ieşit în stradă la prima curăţenie generală din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Let's do it Romania!" a pornit cu dreptul la Timişoara, unde sute de voluntari de toate vârstele au pornit în căutare de resturi. Voluntarii au fost împărţiţi pe echipe şi repartizaţi pe zone. Pădurea Verde a fost una dintre zonele importante din programul de curăţenie.  

Peste 400 de timişoreni s-au adunat în această dimineaţă la Pădurea Verde pentru a face curăţenie generală în zonă. Echipaţi cu saci menajeri şi mănuşi timişorenii s-au răspândit printre copaci să adune toate gunoaiele abandonate.

 

image
image

CLICK PE FOTO PENTRU GALERIE

Ania şi Alexandra au puţin peste trei ani şi, împreună cu părinţii şi colegii de la orele de muzică, au adunat toate resturile pe care le-au găsit în iarbă. „E foarte important să înveţe de mici că trebuie să păstreze curăţenia. Tot ce o să vedem peste 10 ani în păduri va fi datorită nouă şi datorită lor", a spus Cristina Samfescu, de 33 de ani, mama Alexandrei.

 

image
image
image

CLICK PE FOTO PENTRU GALERIE

Încântată de ideea acţiunii a fost şi Adela Kun, de 55 de ani, profesoară la Liceul de Arte Plastice. „Este un început şi cred că ceva tot se va schimba. Este un efort care merită făcut", a spus Adela Kun.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite