Peste 900 de timişoreni au făcut noapte albă ca să „devoreze” reclame

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul a durat toată noaptea. Foto: Arhivă
Spectacolul a durat toată noaptea. Foto: Arhivă

Au stat ţintuiţi în scaunele din Sala Capitol din Timişoara aproape cinci ore, nu ca să vadă filme sau vreun spectacol, ci ca să se pună la punct cu ultimele noutăţi din sectroul spoturilor publicitare. Azi noapte, aproximativ 900 de timişoreni au savurat „Noaptea Devoratorilor de Publicitate".

Timişorenii au respectat tradiţia anuală de a urmări împreună cele mai ingenioase, haioase sau inteligente spoturi publicitare. „Noaptea Devoratorilor de publiciate" a fost şi de această dată un spectacol care a avut loc cu casa închisă.  „Timişoara este unule dintre oraşele pe care nu cred că le vom evita vreodată, dat fiind faptul că aici găsim un public rafinat, puţin critic, care nu consumă chiar orice le dai", a spus Horea Marc, reprezentantul agenţiei care a organizat evenimentul.

Ediţia din acest an a fost una deosebită pentru pasionaţii de publicitate. „Anul acesta am încercat să fim mai teatrali puţin pentru că este o ediţie aniversară, a 30-a ediţie a <<Nopţii Devoratorilor de Publicitate>>", a precizat Horea Marc. Astfel, timişorenii care s-au decis să-şi petreacă noaptea de sâmbătă în scaunele de la Capitol au avut parte de trei calupuri de reclame de câte o oră şi jumătate şi unul de o oră. Spectacolul şi pauzele au fost animate de actorul Dragoş Muscalu şi invitaţii din acest an au fost cei de la Senzor. Show-ul oferit de ei, la deschiderea evenimentului, a fost inedit. Tot spectacolul a fost construit în întuneric, iar percuţia a mers mână în mână cu un joc ingenios de lumini.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite