Micuţii francofoni vor fi prinşi într-o poveste plină de aventură a unor clovni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O trupă de teatru de clovni din Franţa îi va înveseli pe copiii din Timişoara cu un specatcol vesel care va avea loc în această seară, la Muzeul Satului. Prichindeii vor fi martorii unei aventuri ciudate prin care trec trei personaje vesele, o poveste plină de semnificaţie.

Mare bucurie vor avea cei cărora le plac clovnii şi cei pentru care poveştile colorate puse în scenă sunt încă ceva deosebit. Bataclown, o echipă de clovni din Franţa, care din 1980 de când a fost înfiinţată a ajuns să fie renumită pentru formarea de clovni, a venit la Timişoara pentru a-i învăţa pe cei mici, dar şi pe cei mari despre libertatea de a fi şi de a acţiona. Membrii trupei vor fi personajele unei povestioare incitante în care trei prieteni se rătăcesc într-un loc necunoscut. Aceştia sunt nevoiţi să lupte împreună împotriva unei bariere „vii".

Spectacolul va avea loc în această seară , de la ora 20.00, la Muzeul Satului, sub o cupolă numită „Casa de clovni". Adulţii care vor dori să urmărească aventura colorată a clovnilor vor plăti 4 lei, iar copiii doar 1 leu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite