Descoperire macabră lângă Lugoj. Un şofer a fost găsit la 12 de ore după ce murit într-un cumplit accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambulanţa şi Poliţia au fost alertate în această dimineaţă că între Lugoj şi Deva a fost găsită o maşină răsturnată. Forţele de intervenţie l-au găsit pe şofer, care era mort. S-a stabilit că accidentul avusese loc pe timpul nopţii, dar nimeni nu s-a aflat în zonă pentru a anunţa nenorocirea.

Cei care au găsit trupul neînsufleţit sunt mai mulţi şoferi, care au tras pe dreapta pe şoseaua ce leagă Lugojul de Deva, în apropiere de Coşava, pentru a investiga urmele unui derapaj. Şoferii au găsit la capătul urmelor o maşină făcută zob, iar tânărul care se afla la volan era decedat. Oamenii legii au stabilit că şoferul mort în urma accidentului are 29 de ani şi locuia în apropiere, la bunici.

Anchetatorii au stabilit că accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar nimeni nu s-a aflat în zonă pentru a anunţa nenorocirea la 112. "Din primele cercetări făcute la faţa locului, se pare că tânărul a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului", a spus Andreea Cinteză, ofiţer de presă al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite