VIDEO Povestea lui Lorenzo, fost stripper în Spania care a impresionat la „Românii au talent” printr-un număr inedit de magie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A spus juriului că e talentat la pictură, după care a şters praful de pe un tablou în care era desenat un porumbel. Au fost de ajuns câteva secunde pentru ca porumbelul pictat să prindă aripi şi să se desprindă de fundalul tabloului, pentru a-şi lua zvorul şi a surprinde o sală întreagă. Vineri seara, timişoreanul Lorenzo-Cristian Stancu a demonstrat că e un maestru al iluziilor şi a cucerit juriul competiţiei „Românii au t

Timişoreanul de 31 de ani iubeşte scena de când se ştie. Potrivit blogului său, Lorenzo-Cristian a învăţat să danseze în copilărie, sub îndrumarea unchiului său, şi a participat la o serie de spectacole destinate celor mici.

La 18 ani, a primit propunerea de a dansa în cluburi de noapte şi nu a trecut mult timp până când tânărul timişorean şi-a înfiinţat propria trupă de striptease masculin, alături de care a fost în centrul atenţiei la numeroase petreceri private din capitala Banatului. Dornic să se afirme şi peste hotare, Lorenzo-Cristian a ajuns în cluburile din Spania. A dansat în show-uri destinate doamnelor şi nu a ratat niciuna din petrecerile importante din Ibiza.

La o petrecere privată l-a întâlnit şi pe cel care avea să-i schimbe viaţa, un magician care i-a recunoscut talentul şi l-a sfătuit să lucreze pentru a deveni un profesionist al iluziilor. Lorenzo-Cristian a ascultat sfaturile primite, iar talentul şi imaginaţia sa nu au rămas fără recompensă. A fost legitimat ca şi Magician-Iluzionist la clubul C.A.P.S. din Madrid, apoi a intrat în The Magic Circle, organizaţia magicienilor profesionişti.

Botoşani: Fascinanta poveste a lui Ronaldinho de la “Românii au talent”

„Când eram mic, îmi doream să devin legionar (soldat plătit), mai târziu am vrut cântăreţ.. nu a fost să fie, pentru că îmi lipsea chemarea/talentul.. şi aşa am devenit ceea ce trebuia sa devin", scrie Lorenzo-Cristian pe blogul său.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite