Companii de top recrutează studenţi timişoreni chiar de pe holurile universităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare eveniment de carieră dedicat tinerilor din universităţile timişorene ajunge la cea de-a 18-a ediţie. De sâmbătă până miercuri, studenţii şi tinerii absolvenţi vor putea să îi cunoască pe angajatorii de top din Timişoara, să ia parte la prezentări de burse sau la workshopuri ţinute de antreprenori de succes.

JobShop începe sâmbătă cu sesiuni de training despre antreprenoriat, project management sau tehnici de prezentare şi continuă cu prezentări destinate studenţilor care doresc să plece la studiu în străinătate. Marţi şi miercuri, holul clădirii Electro al Universităţii Politehnica din Timişoara va fi invadat de standurile companiilor care vor veni să-i cunoască pe potenţialii lor viitori angajaţi. Companiile au depăşit perioada de criză şi recrutează masiv, fapt demonstrat de numărul mare de angajatori care şi-au anunţat prezenţa la eveniment. „Anul acesta, la JobShop participă 34 de companii, aproape de două ori mai multe faţă de anul trecut", a spus Alexandra Marşeu, PR al organizaţiei BEST, cea care pune la cale, de 18 ani, cel mai mare eveniment de carieră din Timişoara.

Nokia, Atoss Software, Microsoft, Oce Software, ACI Worldwide sau Movidius sunt doar o parte dintre companiile care vin, marţi şi miercuri, să îi cunoască pe studenţii timişoreni în cadrul zilelor de stand din cadrul JobShop. „Există companii noi pe listă, dar şi companii care nu au lipsit de la nicio ediţie JobShop în ultimii patru-cinci ani", a spus Alexandra Marşeu.

Cele mai multe joburi disponibile se adresează IT-iştilor, dar există oportunităţi şi pentru absolvenţii de Comunicare sau Management în Producţie şi Transporturi.

Se caută programatori

Atoss Software caută programatori Java, analist calitate şi referent marketing, iar pentru angajare, candidaţii trebuie să cunoască limba engleză şi să treacă printr-un test de logică şi unul de Java, în cazul postului de programator. Continental Automotive Products caută ingineri mecanici, ingineri electrotehnişti şi economişti, iar Continental Automotive Romania angajează dezvoltatori software şi ingineri hardware, pe care îi selectează printr-un test tehnic şi un interviu. Microsoft angajează ingineri IT care au bune cunoştinţe de programare, iar Movidius absolvenţi de Automatică şi Calculatoare şi Electronică şi Telecomunicaţii. Nokia caută inginerii software cu experienţă de programare web şi abilităţi de creare şi gestionare de baze.

Află care sunt criteriile de angajare ale companiilor pe timisoara.adevarul.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite