A murit fostul director al Spitalului Judeţean din Timişoara, chirurgul Jecu Avram

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doctorul timişorean Jecu Avram, fostul manager al Spitalului Judeţean, a decedat în urmă cu aproximativ 50 de minute. Chirurgul a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă vineri, după ce a fost lovit de o maşină.

Profesorul s-a aflat în stare gravă cu politraumatism. "A avut leziuni multiple, fracturi costale, hematom la nivelul creierului. Starea lui era din ce în ce mai gravă, nu a fost în nicio clipă bine", a confirmat Ioan Nediglea, doctor în cadrul ATI.

Potrivit poliţiştilor, accidnetul în urma căruia a decedat profesorul universitar s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă la ora 22.45. Jecu îşi plimba câinele pe strada Circumvalaţiunii, intersecţie cu Bogdăneştilor. Alexandru Staici (24 de ani), şoferul unui Ford Focus, circula pe strada Brediceanu dinspre strada Paris spre Circumvalaţiunii. Când a ajuns în intersecţie, şoferul i-a lovit în plin pe Jecu Avram şi  câinele său, care traversau pe culoarea roşie a semaforului. Animalul a murit pe loc, iar medicul a fost dus la spital în stare gravă, decedând în cursul zilei de astăzi. „Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs accidentul”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinela Apostolache.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite