EXCLUSIV Politicianul cu Touareg care a ucis trei tineri vrea să îl cumpere pe supravieţuitor cu 5.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma accidentului produs de politicianul şi omul de afaceri Iacob Chişărău au murit trei tineri, iar o singură victimă a supravieţuit. Pe patul de spital, supravieţuitorul a primit o ofertă şoc din partea celui care a produs accidentul: 5.000 de euro pentru a nu depune plângere penală. Supravieţuitorul refuză oferta şi speră că se va face dreptate, mai ales că cei trei morţi erau cei mai buni prieteni ai lui.

Ultima săptămână a însemnat pentru Vicenţiu Tamaş - singurul supravieţuitor al carnagiului produs de omul de afaceri şi politicianul Iacob Chişărău - o serie de operaţii dureroase, dar şi momente dure, în care a trebuit să le explice poliţiştilor, şi rudelor celor care au murit ce s-a întâmplat în accident. Medicii spun că supravieţuitor e departe de o viaţă normală, recuperarea în urma accidentului urmând să fie grea.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ACCIDENTUL PRODUS DE IACOB CHIŞĂRĂU

image

Aflat pe patul de spital, Vicenţiu Tamaş a primit o ofertă extrem de tentantă din partea avocaţilor lui Iacob Chişărău. Pentru aproximativ 5.000 de euro, tânărul cărăşean ar trebui să renunţe la dreptul de a depune plângere împotriva ucigaşului. "Medicii mi-au spus că o să mai stau o săptămână-două. O să mai fie perioada de recuperare. Părinţii mei sunt în şoc. Sunt fericiţi că am scăpat, dar le pare rău pentru familiile celorlalţi. Dacă ai tărie de caracter şi te gândeşti că oamenii aceia care au plecat sunt lângă tine, se gândesc la tine, îţi vor binele, atunci poţi să treci peste bine. E mai bine, e mai greu, dar treci peste. Vreau să se facă dreptate. Am fost vizitat de avocaţi. Refuz suma, e mult prea puţin pentru ceea ce a făcut. Vreau să îl văd după gratii", a spus Vicenţiu Tamaş despre Iacob Chişărău.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU SUPRAVIEŢUITORUL

image

IMAGINI ŞOCANTE Trei morţi într-un teribil accident. Vinovat de tragedie e un om de afaceri, fost primar, care venea la ziua de naştere a fiicei

Vicenţiu Tamaş, în vârstă de 20 de ani, a fentat moartea, el fiind singurul supravieţuitor din carnagiul produs de consilierul judeţean cărăşean Iacob Chişărău. În urmă cu două săptămâni, tânărul de 20 de ani pleca spre casă, la Reşiţa, la bordul unui autoturism Opel condus de cel mai bun prieten. Pasageri erau alţi doi prieteni apropiaţi.

CLICK AICI PENTRU POZE CU CEL CARE A PRODUS ACCIDENTUL

image

La zece minute de la ieşirea din Timişoara, Opelul în care se aflau tinerii erau izbit de bolidul condus de politicianul şi afaceristul Iocob Chişărău. În timp ce criminalul a scăpat cu câteva răni uşoare, din cei patru tineri care se aflau în maşina izbită, unul singur a supravieţuit, ceilalţi trei murind imediat în urma impactului.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite