Mama micuţului ucis de tată a leşinat când l-a văzut în sicriu UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Maria Toth s-a întors astăzi în ţară, după ce vecinii şi rudele speculaseră că femeia nu va lua parte la înmormântarea familiei sale. La această oră, femeia, aflată la priveghi, şi-a pierdut cunoştinţa.

UPDATE Femeia a ajuns acasă la bunicii ei, în Șag. Medicii au reușit să o restabilizeze. Aceasta va reveni la priveghiul fiului ei, mâine dimineața iar după-masa este așteptată la înmormântarea părinților și a fiului său.

ORA 20.36 Ana Maria Toth a fost transportată la spital după ce şi-a pierdut cunoştinţa a doua oară, lângă cadavrele celor dragi.



Ana Maria Toth a pierdut tot ce avea mai scump pe lume: părinţii şi fiul de 7 ani. Cei trei au fost ucişi de concubinul ei, Ion Ciucia, pe data de 2 ianuarie. Imediat după crime, bărbatul şi-a luat şi el viaţa. Ana Maria lucra în Italia şi s-a întors ază în ţară. Ea nu a luat parte la înmormântarea concubinului şi a stat la capelă, alături de trupurile părinţilor şi copilului ei. Femeia şi-a pierdut la un moment dat cunoştinţa, iar vecinii spun că a luat multe calmante pentru a putea face faţă tragediei.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite