Harta imobiliară a celor mai dinamice zone. Află unde sunt cele mai multe apartamente scoase la vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clasamentul celor mai dinamine zone rezidenţiale din Timişoara este condus de Zona Calea Aradului, care este cea mai dinamică din oraş, din punct de vedere al numărului total de oferte existente, al numărului de oferte nou-intrate în piaţă în ianuarie 2011, precum şi al numărului ieşirilor din piaţă, în aceeaşi perioadă a anului.

Potrivit unui studiu realizat de portalul imobiliare.ro, în Calea Aradului au fost scoase la vânzare, la început de 2011, 140 de apartamente. Aproape 20 dintre ele au fost introduse în piaţă în ultimele 30 de zile. Locul doi în clasament este deţinut de zona Lipovei, cu un număr total de 139 de oferte, urmată de Girocului, cu 108 oferte şi Soarelui.

După 11 luni consecutive de scădere, la început de 2011, preţurile apartamentelor din Timişoara au înregistrat o creştere de 1,8 la sută. Valoarea Indicelui imobiliare.ro înregistrată pentru prima lună din an, 799 euro/mp util, califică în continuare Timişoara drept oraşul cu cele mai ieftine apartamente dintre cele analizate.

În Timişoara, apartamentele vechi sunt cele care au dat tonul. Acestea s-au scumpit cu 2,8 la sută. În acelaşi timp, preţul solicitat pentru apartamentele noi scoase la vânzare a scăzut cu trei procente şi jumătate, coborând până la 804 euro/mp util, fiind atins un nou nivel minim pentru această categorie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite