Extreme imobiliare: cele mai mari şi cele mai mici preţuri ale apartamentelor din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform unui studiu făcut de portalul imobiliare.ro, timişorenii care sunt hotărâţi să cumpere un apartament au o piaţa largă de unde pot alege, în funcţie de banii pe care sunt pregătiţi să îi investească. Astfel, cele mai ieftine locuinţe din Timişoara se găsesc în zona Dâmboviţa.

Un studiu al portalului imobiliare.ro spune că apartamentele cele mai accesibile din Timişoara sunt în Dâmboviţa, unde preţul cerut este de aproximativ 686 de euro pe metru pătrat, cu 16 la sută sub media lunii ianuarie la nivelul oraşului. Asta înseamnă că, în această zonă, preţul unui apartament vechi cu două camere porneşte de la 30.500 de euro, un apartament cu trei camere poate fi găsit la 40.000 de euro, iar unul cu patru camere costă 55.000 de euro.

Conform aceluiaşi studiu, cele mai scumpe apartamente din oraşul de pe Bega se găsesc în zona Odobescu. Aici, o garsonieră dintr-un bloc vechi costă aproximativ 45.000 de euro, un apartament vechi cu două camere ajunge la 57.000 de euro, iar un apartament cu trei camere, nou, poate costa chiar şi 120.000 de euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite