Cursuri de dezvoltare personală pentru absolvenţii de liceu din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceenii din clasa a XII-a din Timişoara se pot înscrie, până la începutul săptămânii viitoare, într-unul dintre cele mai mari proiecte care se concentrează pe dezvoltarea personală a tinerilor, Grow. Proiectul inovativ este rezultatul colaborării dintre "Şcoala de Valori" şi AIESEC.

Campania din această toamnă a proiectului Grow are ca scop pregătirea elevilor pentru terminarea liceului şi pentru luarea unor decizii corecte pentru viitorul lor. Până acum, aproximativ 50 de liceeni de la unele dintre cele mai cunoscute şcoli din oraşul de pe Bega şi-au depus aplicaţiile pe
www.growedu.ro, dar înscrierile în program se fac până în 15 noiembrie. „Tinerii sunt aleşi pe baza motivaţiei şi pe baza nivellui de limba engleză", a spus Aniela Sălăjan, manager de proiect în Timişoara, membru AIESEC.

Elevii din clasa a XII-a vor lucra cu un trainer străin, în grupe de câte 15 sau 20 de tineri, trainer care îi va învăţa cum să-şi depăşească limitele să devină mai încrezători în forţele proprii, să poată lua o decizie corectă pentru viitorul lor şi să îşi poată asuma responsabilităţi, să-şi cunoască foarte bine punctele tari şi punctele slabe. „Ne dorim să creştem responsabilitatea tinerilor şi controlul asupra deciziilor. Este un fel de consiliere pentru carieră, este un program de dezvoltare personală până la urmă", a mai spus Aniela Sălăjan. Elevii de liceu pot învăţa spre ce se pot orienta în viitoarea carieră, cum să se exprime cât mai profesionist, pot afla ce înseamnă să fii antreprenor, cum să-şi organizeze timpul mai bine, cum să-şi seteze obiective pentru viitor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite