Patru pakistanezi reţinuţi după ce au încercat să trecă ilegal frontiera din România în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră au depistat şi reţinut patru migranţi, cetăţeni pakistanezi, care au încercat să trecă ilegal frontiera din România în Ungaria, ei având ca destinaţie finală Italia.

Reţinerile au avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 03, pe un câmp, la mai puţin de două sute de metri de frontiera cu Ungaria. Întrucât nu vorbeau limba română, poliţiştii de frontieră i-au reţinut pe cei patru migranţi, care au vârsta cuprinsă între 24 şi 33 de ani. În timpul cercetărilor, pakistanezii au declarat că intenţionau să ajungă în Italia, pentru a-şi găsi un loc de muncă.

"Migranţilor li s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun", a spus Ciprian Gaic, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timiş.

De la începutul anului, poliţiştii de frontieră timişeni au depistat peste 100 de persoane în tentativă sau trecere ilegală a frontierei de stat.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite