Focuri de armă la frontiera din vestul ţării pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au folosit pistoale din dotare pentru reţinerea contrabandiştilor, poliţiştii de frontieră au intrat în posesia a 2.000 de pachete cu ţigări, în valoare de 20.000 lei, tutunul având aplicat timbru fiscal de Serbia.

La acţiune au participat poliţiştii de frontieră de la Biroul de Combatere a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere, împreună cu oamenii legii de la Sectorul Cruceni. Apărătorii legii au reperat pe teritoriul României, în apropierea liniei de frontieră cu Serbia, două persoane care transportau trei bagaje voluminoase.

Oamenii legii au acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză, dar acestea au încercat să fugă, astfel că poliţiştii de frontieră au procedat la somarea prin voce şi apoi, conform legii au folosit armamentului din dotare. S-a reuşit astfel reţinerea lui Florin L., în vârstă de 30 ani, din judeţul Timiş. Cealaltă persoana a profitat de terenul accidentat, el reuşind să fugă. Ulterior a fost identificată ca fiind Ionel P., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş.

"În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 2.000 de pachete de ţigări marca „Fast", în valoare de 20.000 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă", a spus Mihaela Marcoff, purtătoare de cuvânt a Poliţiei de Frontieră Timiş.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": CAMPANIE Să facem ceva petru bolnavii aruncaţi în stradă de la clinica de psihiatrie din Timişoara!

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite