Contra: "N-am fost învinşi în niciun moment al jocului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra trăieşte la maxim meciurile
Cosmin Contra trăieşte la maxim meciurile

Tânărul antrenor bănăţean îl contrazice pe adversarul său din această seară, Viorel Hizo, şi spune că Poli şi-a creat ocazii, iar arbitrajul nu a influenţat rezultatul final.

"Guriţă", care a şi jucat în ultima parte a meciului, s-a declarat foarte mulţumit de victoria în faţa Vasluiului. "Victorie meritată, am suferit doar în ultimele 10 minute. Am avut în primul sfert de oră trei ocazii clare de gol. Vasluiul, înafară de gol, n-au avut nicio ocazie în prima repriză. Am suferit după eliminarea lui Zicu, am avut şi probleme medicale, Bourceanu a suferit o entorsă la genunchi după ce am făcut cele trei schimbări. Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor, n-am fost învinşi în niciun moment al jocului, chiar dacă oaspeţii au condus. Am învins una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului, o echipă care are unul dintre primele două loturi, ca valoare, din campionat", a declarat Cosmin Contra.

"E un rezultat încurajant pentru următoarele jocuri, dar pe măsură ce se apropie finalul de tur avem tot mai multe probleme cu accidentările şi suspendările. Însă am 23 de jucători şi am încredere totală în cei care vor juca. Avem o şansă foarte mare de a termina neînvinşi turul de campionat. Vrem să fim în grafic şi în Cupă, avem un meci greu la Braşov", a mai spus Contra.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite