Cosmin Contra: "Am luat două goluri pe două greşeli mari cât casa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la Poli Timişoara a fost nemulţumit de evoluţia elevilor săi în prima repriză a meciului cu Universitatea Cluj,  2-2, dar şi de faptul că arbitrul Deaconu a fost prea permisiv cu tragerile de timp ale oaspeţilor.

Contra consideră că ardelenii au condus meritat la pauză. "După cum m-am aşteptat, un meci foarte greu. O primă repriză foarte slabă făcută de echipa noastră. Am început bine, am dat gol, apoi au venit două greşeli mari cât casa şi a fost 2-1 pentru adversar. Meritat, după desfăşurarea primei reprize. În partea a doua am făcut un joc bun, cu şapte - opt ocazii de gol. Clujenii au făcut anti-fotbal în a doua repriză, în toate momentele noastre bune de joc cădeau ca seceraţi", a declarat "Guriţă" la finalul partidei.

Acesta l-a apreciat pe Machado şi şi-a felicitat jucătorii pentru dăruirea arătată în partea secundă. "Îi felicit pe băieţi pentru a doua repriză, s-au dus peste adversar, am avut ocazii, dar mingea n-a vrut să intre în poartă, se mai întâmplă. Noi trebuie să ne asigurăm că nu se mai întâmplă să greşim cum am făcut la golurile lor. Au fost două greşeli copilăreşti, de Divizia B. Machado s-a luptat cu toţi fundaşii mei şi a câştigat aproape toate duelurile, e singurul jucător care ne-a pus mari probleme", a spus Contra.

"Rămân cu un gust amar, cred că meritam să înscriem de mai multe ori în repriza a doua. Se întâmplă ca unii jucători să prindă o zi mai slabă şi atunci iei goluri, dar în repriza a doua am fost mulţumit de toţi", a mai spus tehnicianul bănăţean.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite